مهندسی فناوری اطلاعات

وبلاگ آموزشی دانشجویان ترمی دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اهواز ورودی 1391

مهندسی فناوری اطلاعات

وبلاگ آموزشی دانشجویان ترمی دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اهواز ورودی 1391

فناوری NFC



 

سرویس Wallet گوگل جایگزین کیف پول می شود

شرکت گوگل چند ماهی است با اضافه کردن NFC به تلفن های اندرویدی حرکت جدیدی را برای الکترونیکی کردن پرداخت های مالی آغاز کرده است. اگر خواننده نارنجی باشید می دانید که «این عبارت مخفف Near Field Communication است. در این روش یک چیپ سخت افزاری روی گوشی و نرم افزاری ویژه روی اندروید، تلفن شما را به یک سیستم پرداخت مالی تبدیل می کنند. یک سیستم تبادل اطلاعات با برد کوتاه حدود ۱۰ سانتیمتر روی این تلفن وجود دارد. حالا به جای استفاده از کارت اعتباری در فروشگاه کافی است تلفن را نزدیک سنسور مخصوص ببرید و نمایشگر را لمس کنید تا کار پرداخت شما انجام شود». ‏ ‏

حالا گوگل شب گذشته قدم بعدی اش را رسما معرفی کرد. با سرویس
Google Wallet (کیف پول گوگل) آشنا شوید. گوگل با بسیاری از موسسات مالی و اعتباری بزرگ جهان قرارداد بسته تا از امکان پرداخت از طریق NFC پشتیبانی کنند. این به این معنی است که شما می توانید کارهای اعتباری و سرویس های مالی تان را به تلفن اندرویدی تان وارد کنید. حالا هنگام پرداخت در یک فروشگاه به مسترکارت نیاز ندارید چون داخل تلفن تان است. می توانید در گوشی انتخاب کنید که از کدام کارت برای پرداخت استفاده می کنید. بقیه پرداخت را هم به سرویس کیف پول گوگل و NFC بی سیم بسپارید. ‏

این سرویس فقط برای پرداخت های مالی نیست و از کوپن های فروش، پیشنهادهای ویژه و خدمات مالی مختلف دیگری هم پشتیبانی می کند. گوگل می گوید این شیوه پرداخت ضمن اینکه تبادلات مالی را بسیار راحت تر می کند از امنیت بیشتری هم نسبت به پرداخت های فعلی برخوردار است. ‏

این سرویس در حال حاضر کار خود را در آمریکا آغاز کرده است و به تدریج به صورت بین المللی گسترش پیدا می کند. گوگل پیش بینی می کند تا سال ۲۰۱۴ نیمی از تلفن های هوشمند آمریکا مجهز به
NFC باشند و بنابراین کاربران زیادی را مشتری بالقوه سرویس کیف پول گوگل می داند.

 

 

فناوری NFC و باز کردن قفل در


اگر از خواننده های نارنجی باشید حتما با تکنولوژی NFC آشنایی دارید. و به نظر می رسد این فناوری روز به روز نقش بیشتری در زندگی ما بازی خواهد کرد. این بار شرکت قفل سازی Yale قصد دارد برای بالا بردن امنیت و راحتی بیشتر، از این تکنولوژی در باز کردن قفل در استفاده کند.

شما میتوانید با استفاده از گوشی موبایلتان به راحتی قفل در را باز و بسته کنید. فقط کافی است موبایلتان را در نزدیکی قفل گرفته و منتظر پاسخ بمانید.
NFC با استفاده از تکنولوژی کلیدهای الکترونیکی، اطلاعات را از گوشی به قفل فرستاده و در صورت تائید، قفل مورد نظر باز میشود.

به گفته ی طراحان این محصول، برای استفاده از این قفل ها کار دشواری پیش رو ندارید، فقط باید اپلیکیشن مخصوص آن را روی موبایل خود نصب کنید و مطمئن باشید راه امنی برای این کار در نظر گرفته شده است.

البته باید بدانید که هنوز هیچ اطلاعاتی برای فروش جزئی آنها در دسترس نیست و فعلا هم مدل های محدودی از تلفن های همراه به
NFC مجهز هستند. بنابراین اینطور که به نظر می آید در حال حاضر انگیزه زیادی برای استفاده ی هرچه زود تر از این محصول وجود ندارد.

۵۰ درصد تلفن های هوشمند تا ۳ سال آینده NFC دارند


جایگزین شدن تلفن هوشمند به جای کیف پول چیزی است که این روزها زیاد در مورد اش صحبت می شود و از وقتی که فناوری NFC به میان آمده این بحث داغ تر هم شده است. تا جایی که حتی اپراتورهای ایرانی هم از ارایه خدماتی مبتنی بر ان اف سی حرف می زنند.

یک بررسی جدید پیش بینی می کند که طی ۲ تا ۳ سال آینده بیشتر از ۵۰ درصد تلفن های هوشمند موجود در بازار به
NFC مجهز هستند و این امید به وجود می آید که کیف پول الکترونیک زودتر از آنچه که پیش بینی میشد جای پای خودش را در میان کاربران باز کند. اندروید نسخه 4.0 همین الان به صورت پیشفرض از این فناوری پشتیبانی می کند و بلک بری هم در بعضی از تلفن هایش سراغ این فناوری رفته است.

امروز شایعات جدیدی هم منتشر شده که می گوید اپل در آیفون بعدی اش از این فناوری پشتیبانی می کند و مایکروسافت هم در تلفن های سال آینده سراغ
NFC رفته است. اگر همه چیز خوب پیش برود به نظر می رسد که همه شرکت ها در حال توافق بر روی استفاده از این فناوری برای تبادلات مالی هستند و به زودی شاهد فراگیر شدن آن خواهیم بود.

البته کاربرد این فناوری فقط به تبادلات مالی محدود نمی شود و برای کارهای مختلفی مانند انتقال اطلاعات سریع و متصل شدن به گجت های جانبی می توان از آن استفاده کرد.

اگر به یاد داشته باشید نخستین بار
NFC را بر روی دومین تلفن گوگلی یعنی نکسوس S و در معرفی اریک اشمیت، مدیر عامل سابق گوگل دیدیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد