مهندسی فناوری اطلاعات

وبلاگ آموزشی دانشجویان ترمی دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اهواز ورودی 1391

مهندسی فناوری اطلاعات

وبلاگ آموزشی دانشجویان ترمی دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اهواز ورودی 1391

3 ابداعی که در نجات جان مسافران سانحه هوایی فرودگاه سان فرانسیسکو نقش داشتند.


پرواز ۲۱۴ آسیانا از سئول صبح شنبه  ٬ حین نشستن در فرودگاه بین المللی سان فرانسیسکو دچار سانحه شد. بیش از ۳۰۰ مسافر و خدمه در این پرواز حضور داشتند ولی تنها ۲ نفر از آنها جان باختند. البته با توجه به شدت حادثه٬ ۱۸۲ نفر دیگر هم مجروح شدند.

تعداد کم کشته شدنگان نه فقط به خاطر شجاعت نیروهای امدادی بود که جان خود را برای نجات دیگران به خطر می اندازند٬‌ بلکه به لطف تلاش مهندسان و محققانی بود که فناوری های بسیار امنی را برای استفاده در هواپیماهای امروزی٬ توسعه می دهند.

در ادامه مطلب با ما باشید تا از این بین٬ به ۳ ابداع مهمی که جان بسیاری افراد را در سانحه شنبه نجات دادند٬ بپردازیم... 

صندلی 16G برای هواپیماها

از سال ۲۰۰۹ به بعد٬ هواپیماها "ملزم" به داشتن صندلی های  16G هستند٬ یعنی صندلی هایی که قادر به تحمل فشاری ۱۶ برابر قوی تر از جاذبه در سطح زمین باشند٬ تا در حین سقوط هواپیما تکه تکه نشوند و به مسافرین صدمه نزنند.

صندلی های 16G به دقت و با استفاده از آدمک های مصنوعی که شتابسنج در سرشان قرار دارد٬ تست می شوند تا صدمات احتمالی به نواحی سر٬ گردن و ستون فقرات شناسایی و تا حد امکان از وقوعشان جلوگیری شود.

این صندلی ها بر روی هواپیماهای ساخته شده از سال ۱۹۸۸ به این سو نصب شده اند ولی در سال ۲۰۰۹ بود که استفاده از آنها بر روی هواپیماهای قدیمی تر از ۱۹۸۸ هم الزامی شد. استاندارد قبلی 9G نام داشت.

موادی با قابلیت به تعویق انداختن آتش سوزی

هواپیماهای مسافرتی با مواد بسیار مقاومی ساخته می شوند که در مقابل شعله های آتش مقاوم هستند٬ شعله هایی نظیر آنچه در حادثه فرودگاه سان فرانسیسکو به جان هواپیما افتاد.

از دیواره ها گرفته تا سقف تقریبا هر چیزی ب نوعی پوشش مقاوم در برابر آتش٬ تقویت شده. این مواد طوری هستند که بعد از دور شدن شعله از آنها٬ سوختنشان نیز متوقف می شود. در تصویر بالا محل های استفاده از آنها قابل مشاهده است.

شلنگ های آتش نشانی مجهز به دوربین

به گزارش وال استریت ژورنال٬ آتش نشانان در جریان حادثه اخیر از سرلوله هایی استفاده کردند که به دوربین مجهز شده بودند. در نتیجه بدون اینکه نیاز باشد افراد وارد محل آتش سوزی شوند٬ با استفاده از تصاویر دریافتی از دوربین ها٬ آب را درست به نقاط مورد نظر شلیک می کردند و این به اطفا سریع تر حریق کمک کرد.
منبع :

Narenji.ir

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد